VISSZACSALOGATJUK azokat, akik korábban már jártak az Ön weboldalán

Jó választás,
ha vissza akarja szerezni azokat, akik megnézték a weboldalát, de elsőre nem rendeltek.

Képes Remarketing hirdetésekkel követjük és visszatereljük őket az Ön weboldalára

Sokan megfordulnak az Ön weboldalán, de kevesen rendelnek, és sosem térnek vissza? Bizony, ez egy általános probléma, mások is tapasztalják. Még az Ön konkurensei is! De Önnek itt van rá a tökéletes megoldás!

Google Remarketing hirdetésekkel követjük weblapjának korábbi látogatóit internetes böngészésük közben, és látványos képes hirdetésekkel visszacsábítjuk őket az Ön weboldalára.

Mindenkinek, aki a Remarketing kampány beindítása után megfordul az Ön weboldalán, követjük a mozgását a világhálón, és böngészés közben, ahol csak lehet, felkínáljuk nekik újra és újra az Ön termékének, szolgáltatásának, ajánlatainak ismételt megtekintését.

 

 

Remarketing kampány indítására több lehetőség is kínálkozik:

1) Ha Önnek nincs még Google Adwords (újabb nevén Google Ads) fiókja, tehát pillanatnyilag nem hirdet a Google-ban, akkor nyitunk Önnek egy új hirdetői fiókot, és abban felépítjük az Ön Remarketing kampányát, és vállaljuk annak folyamatos kezelését. 

– Ha az Ön weboldalának rengeteg látogatója van, a Remarketing-kampány egymagában is beindítható és működőképes, követni tudjuk vele az Interneten az Ön potenciális vevőit, és visszacsábítjuk őket Önhöz.

– Ha egyúttal szeretné jelentősen megnövelni az új látogatók számát is, akkor a Remarketing mellé javaslunk  kulcsszavas keresőhirdetéseket is, ami a Google első oldalán jelenik meg (ezt mi Látogatóözönnek nevezzük). A Google keresőkampányról bővebben itt talál információt…

2) Ha Önnek van Google Adwords (vagyis Ads) fiókja, akkor átvesszük annak kezelését, és a meglévő fiókján belül építjük fel – és megbízás esetén – kezeljük folyamatosan az Ön Remarketing-hirdetéseit. 

 

 

Költségek

A költségek két részből tevődnek össze: egyrészt minden visszatérő látogató kattintásáért kér egy csekély összeget a Google (ehhez a hirdetői fiókban előre feltöltött keretnek kell lenni). Másrészt nekünk meg kell terveznünk, fel kell építenünk, majd finomhangolni és folyamatosan kezelni, optimalizálni a kampányt. Ennek van egy egyszeri és egy alacsonyra szabott havi rendszeres munkadíja.

1) Google kattintási költség

Új Adwords (Ads) fióknyitás esetén a kezdő befizetés minimum 15-20.000 Ft (ami közvetlenül a Google cégnek utalandó). Később Ön dönti el, mikor mennyi pénzt tölt fel a hirdetői fiókba. A hirdetések megjelenése ingyenes, a Google csak akkor kér egy csekély kattintási díjat, amikor látogatót küld az Ön weboldalára. Túlköltekezés nincs, mert előre beállítjuk a napi költség felső határát. 

Már meglévő Adwords fiók esetén nincs szükség kezdő összegre a Remarketing beindításához, mert azt a keretösszeget fogyasztja, amit Ön a kattintási díjakra feltöltött a fiókjába, legfeljebb a Remarketing miatt az eddigi ráfordítást érdemes egy picit megemelni. 

2) Hirdetéskezelési díj

– Új Remarketing kampány tervezése, építése és első havi finomhangolása: nettó 16.000 Ft/kampány

– Második hónaptól folyamatos kezelés, optimalizálás, karbantartás: nettó 8.000 Ft/kampány/hónap

 

15000Ft-ajandek

PROMÓCIÓS AJÁNDÉK ÚJ ADWORDS-HIRDETŐKNEK:  Ha ránk bízza új hirdetői fiókjának létrehozását és a hirdetések kezelését, akkor 15.000 Ft összegű, lehirdethető promóciós ajándékkeretet igénylünk Önnek a Google-tól. Ezt a Google csak olyan új hirdetőnek adja, akinek a fiókját mi hoztuk létre, és a hirdető az első hirdetésmegjelenést követő 30 napban legalább 15.000 Ft-ot költ a hirdetéseire (ez mindössze napi 500 Ft).

 

 

KÉRDÉS – AJÁNLATKÉRÉS – MEGRENDELÉS

Többet is bejelölhet...

 

 

Mi történik, ha kérdést küld?

 • A lehető legrövidebb időn belül válaszolunk arra az e-mail címre, amit itt megadott.
 • Ön a válasz ismeretében eldönti, kér-e testre szabott ajánlatot vagy küld-e megrendelést.

Mi történik, ha ajánlatkérést küld?

 • Megtekintjük az Ön weboldalát.
 • Ha kérdésünk lesz, egyeztetünk Önnel a részletekről.
 • Elkészítjük és megküldjük javaslatainkat és ajánlatunkat arra az e-mail címre, amit itt megadott.
 • Ön az ajánlat alapján eldönti, megrendeli-e a szolgáltatásunkat.

Mi történik, ha megrendelést küld?

 • Egyeztetjük Önnel a részleteket, pontosítjuk a teendőket, határidőket.
 • Küldünk egy díjbekérőt arra az e-mail címre, amit itt megadott.
 • A díjbekérő alapján Ön átutalja a megállapodás szerinti díjat.
 • A befizetésről elektronikusan és postai úton (is) ÁFÁ-s számlát küldünk.
 • Elvégezzük a megrendelt szolgáltatást.
 • Gondoskodunk az Ön ajándékának biztosításáról.

 

Online Marketing Megoldások

Lovászi József ügyvezető
lovaszi (kukac) invitel.hu

Partnerünk Budapesten:
Duli Ferencné online marketing tanácsadó
duli.judit (kukac) gmail.com