LÁTOGATÓÖZÖNT terelünk az Ön honlapjára, webáruházába a Google első oldaláról

Jó választás,
ha egyik napról a másikra többszörösére szeretné növelni weboldalán az érdeklődők számát.

Lézerpontossággal célozzuk meg Google Ads (korábbi nevén AdWords) hirdetésekkel azokat, akik éppen az Ön termékét vagy szolgáltatását keresik azon a földrajzi területen, ahonnan Ön a vevőit várja.

Mi az a Google Ads (AdWords)?

 

Kipróbálta már a Google hirdetést, de nem volt vele sikere? Vagy eddig még nem próbálkozott, de nagyon szeretné, ha a weboldala a Google első oldalán jelenne meg, és rengeteg érdeklődőt hozna nap mint nap?

Megoldási javaslatunk:

a Google kereső első oldaláról
LÁTOGATÓÖZÖNT
terelünk az Ön weboldalára vagy webáruházába
precízen célzott keresőhirdetésekkel.

Akár néhány nap alatt elindítunk Önnek egy vevőszaporító Google hirdetési kampányt. A Google első oldaláról hirdetésekkel „levadásszuk” és az Ön weboldalára tereljük azokat, akik pont az Önéhez hasonló terméket vagy szolgáltatást keresnek az Interneten.  

Google hirdetések segítségével lézerpontossággal meg tudjuk célozni azokat, akik az Ön termékeivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatos kulcsszavakra keresnek – méghozzá pontosan azon a földrajzi területen (ország, megye, város, fővárosi kerület), ahonnan Ön vevőket akar szerezni. 

 

Google Adwords (Ads) hirdetés mindig célba érEnnél pontosabb célzás és gazdaságosabb reklám nem létezik!

  • Nincs felesleges pénzkidobás: országra, megyére, városra, kerületre tudjuk becélozni a hirdetések megjelenését. 
  • Google Adwords (Ads) hirdetés mindig célba érNincs felesleges pénzkidobás: a keresési találatnak látszó hirdetések csak azoknak jelennek meg a Google első oldalán, akik épp azt keresik, amit Ön kínál. 
  • Nincs felesleges pénzkidobás: a Google nem kér pénzt a megjelenésért, és csak akkor von le egy kisebb tételt (általában 20-60 Ft-ot) az előre feltöltött hirdetési keretből, amikor egy érdeklődő a hirdetésre kattint, és megtekinti az Ön weboldalát, ajánlatait. 
  • Nincs túlköltekezés: előre beállítjuk, hogy maximum mennyit vagyunk hajlandók fizetni egy érdeklődőért (egy kattintásért).
  • Nincs túlköltekezés: előre megszabjuk, hogy naponta mennyit engedünk elkölteni az Ön által feltöltött hirdetési keretgből.
  • Nincs felesleges pénzkidobás: folyamatos optimalizálással és finomhangolással elérjük, hogy az Ön weboldala olcsóbb egységáron több érdeklődőt kapjon.

Google Adwords (Ads) hirdetés mindig célba érHa Google hirdetések kezelésével megbíz minket, Önnek nem lesz vele munkája, mi intézünk mindent.

Akár száznál több kulcsszóra azonnal a Google első oldalára juttatjuk az Ön weboldalát. 

 

Tud ennél pontosabb, jobb, eredményesebb  hirdetést? 

Adwords hirdetés nélkül az Ön weboldala jó esetben is csak 1-2 kulcsszóra képes a Google első oldalára kerülni.

Mi először is kikutatjuk, milyen kulcskifejezésekkel keresnek a Google-ban az Ön potenciális vevői. A Google belső adattárából összegyűjtünk akár több száz értékes kulcsszót, és azoknak, akik ezekre keresnek, a Google első oldalán felajánljuk az Ön weboldalának a megtekintését.  

Google AdWords (Ads) hirdetésekkel nagyon gondosan megválogatott érdeklődőket terelünk az Ön honlapjára vagy webáruházába. Csak olyan embereket, akik az adott pillanatban épp az Ön termékével vagy szolgáltatásával összefüggő információt keresnek.

Nézze meg, milyen eredményeket hoztak ügyfeleink számára ilyen Google hirdetések:

 

Referenciáink

 

Mit tehet, ha Ön is ilyen értékesítési eredményeket szeretne?

  • Ha van már Google Adwords (Ads) hirdetői fiókja, de egyedül küszködik vele, vagy elégedetlen az eddigi eredménnyel, akkor bízza ránk a kezelését! Átvesszük, és többet hozunk ki belőle! Bővebb információk…
  • Ha nincs még Google hirdetői fiókja és hajlandó hozzáértő szakemberekre bízni a hirdetéskezelést, akkor szívesen létrehozunk Önnek egy vadonatúj hirdetőfiókot, amiben felépítjük, elindítjuk, finomhangoljuk, folyamatosan kezeljük és optimalizáljuk az Ön vevőszerző Google-hirdetéseit.

 

Mennyibe kerül a Google Ads hirdetés?

 

A költségek két részből tevődnek össze.

 

1. Kattintási költségkeret a Google-nak

 

Kezdésnek elég, ha Ön a Google számlájára 30.000 Ft-ot utal induló keretként. Később is Ön dönti el, mikor mennyit utal. A keretösszeget előre kell utalni. A Google cég a befizetéskor úgynevezett előrefizetési számlát állít ki, hónap végén pedig elszámoló számlát a felhasznált összegről és a maradványról. A hirdetések megjelenítése ingyenes. A Google csak akkor von le a meglévő keretből, amikor hirdetésünkre kattintó látogatót irányít az Ön weboldalára. Egy-egy látogató megszerzésének kattintási költsége általában 20-60 Ft között van. Előfordul ennél alacsonyabb, de magasabb kattintási költség is, attól függően, hogy milyen erős konkurenciával kell megküzdenünk az adott licitálásnál. Túlköltekezés viszont kizárt, mert előre beállítjuk a napi költség felső határát, attól függően, hogy Ön havonta mennyit szán a hirdetésekre. 

 

2. Hirdetéskezelési díj

A Google-nak átutalt keretösszegből mi nem kapunk részesedést, azt a Google teljes egészében a látogatószerzésre fordítja. A hirdetések elindítása és folyamatos menedzselése, felügyelete, optimalizálása azonban sok munkaórát kíván tőlünk. Meg kell nyitnunk az Ön vállalkozása számára egy hirdetői fiókot, fel kell tárnunk, hogy az Ön szolgáltatását, termékét milyen kulcsszavakkal keresik a vevők a Google-ban, a kulcsszavak ismeretében tematikus kampányokat, hirdetéscsoportokat, hirdetéseket és hirdetésvariációkat kell készítenünk. Be kell állítanunk a hirdetések pontos célzását, meghatározni, hogy maximum hány forintot ajánlunk a Google-nak egy-egy kattintásért (az Ön honlapját megtekintő érdeklődőért), versenybe kell szállnunk a konkurens hirdetőkkel az első oldali megjelenésért, a tapasztalatok és teljesítményadatok alapján finomhangoljuk az egyes hirdetéseket, hirdetéscsoportokat, kampányokat, folyamatosan optimalizáljuk az egész hirdetőkomplexum teljesítményét, hogy a lehető legalacsonyabb költség mellett a legtöbb érdeklődőt hozzuk az Ön honlapjára. Végül a hirdetések teljesítményéről hetente/havonta küldünk Önnek írásos jelentést. Folyamatosan kutatunk és találunk újabb hasznos kulcsszavakat, amikre az Ön potenciális ügyfelei keresnek a Google-ban, és ennek megfelelően állandóan fejlesztjük, bővítjük a hirdetéscsoportokat, hirdetéseket. Ezen kívül tiltólistára rakjuk azokat a kulcsszavakat, amelyekre nem tartjuk gazdaságosnak a hirdetések megjelenését.

Ezt a sokrétű munkát a következő hirdetéskezelési havidíj ellenében vállaljuk:

Hirdetési formák
(kampánytípusok)

Kampányépítés
és -indítás
Hirdetéskezelés,
teljesítményoptimalizálás,
heti/havi teljesítményjelentések Önnek
első hónap:
Ft / kampány
további hónapok:
Ft / kampány / hó
Kulcsszavakra épülő hirdetések a Google keresőben, az első oldal tetején (leghatékonyabb) 35.000.- 20.000.-
Igény esetén további, speciális keresőkampány(ok) 20.000.- 10.000.-
Igény esetén Remarketing kampány a korábbi érdeklődők visszacsábítására 20.000.- 10.000.-
Igény esetén a konkurencia  közönségét megcélzó kampány 20.000.- 10.000.-

 

 

 

KÉRDÉS – AJÁNLATKÉRÉS – MEGRENDELÉS

Többet is bejelölhet...

 

Vissza a nyitólapra

 

 

Mi történik, ha kérdést küld?

  • A lehető legrövidebb időn belül válaszolunk arra az e-mail címre, amit itt megadott.
  • Ön a válasz ismeretében eldönti, kér-e testre szabott ajánlatot vagy küld-e megrendelést.

Mi történik, ha ajánlatkérést küld?

  • Megtekintjük az Ön weboldalát.
  • Ha kérdésünk lesz, egyeztetünk Önnel a részletekről.
  • Elkészítjük és megküldjük javaslatainkat és ajánlatunkat arra az e-mail címre, amit itt megadott.
  • Ön az ajánlat alapján eldönti, megrendeli-e a szolgáltatásunkat.

Mi történik, ha megrendelést küld?

  • Telefonon vagy email-ben egyeztetjük Önnel a részleteket, pontosítjuk a teendőket, határidőket.
  • Küldünk egy díjbekérőt arra az e-mail címre, amit itt megadott.
  • A díjbekérő alapján Ön átutalja a megállapodás szerinti hirdetéskezelői díj első havi összegét.
  • A befizetésről elektronikusan és postai úton (is) ÁFÁ-s számlát küldünk.
  • Elvégezzük a hirdetői fióknyitást, Google-kulcsszókutatást, tematikus hirdetéscsoportok és hirdetések készítését, a kampánybeállításokat, elindítjuk és egy hónapig finomhangolást végzünk a kampányon, hetente jelentést küldünk Önnek email-en a hirdetések teljesítményéről.
  • Gondoskodunk az Ön ajándékának (15.000.- Ft promóciós ajándékkeret) megszerzéséről.

 

Online Marketing Megoldások
Google Adwords (Ads) hirdetések

LOVÁSZI JÓZSEF EV.
Nysz.: 57536138
Adószám: 59492539-1-26
lovaszi (kukac) invitel.hu

Partnerünk Budapesten:
Duli Ferencné online marketing tanácsadó
judit.duli (kukac) gmail.com