ÁTCSÁBÍTJUK Önhöz a konkurens weboldalak látogatóit

Jó választás,
ha ajánlatával meg szeretné célozni a konkurens weboldalak látogatóit és sok ezer további érdeklődőt.

Több száz weboldalon hirdetjük az Ön termékeit, szolgáltatásait,  képes hirdetésekkel célozva az Ön potenciális ügyfeleit – legfőképpen a konkurens weboldalak látogatóit. 

Display-12Google Display hirdetésekkel sok száz magyar weboldalról az Ön honlapjára tereljük azokat, akik az Önéhez hasonló termékek vagy szolgáltatások iránt érdeklődnek a konkurens weboldalakon.

Ha megbíz minket, Google Adwords Display hirdetési kampányt építünk, látványos grafikus és szöveges hirdetésekkel. A hirdetéseket sok száz weboldalon tesszük közzé, főként ott, ahol az Ön potenciális ügyfelei megfordulnak. Az érdeklődőket az Ön honlapjára tereljük.

Ez a hirdetési forma kiválóan alkalmas cégének és termékeinek, szolgáltatásának vagy márkanevének ismertté tételére és a vevőszerzés kiterjesztésére.

 

Google Display kampány indítására több lehetőség is kínálkozik:

1) Ha Önnek nincs még saját Google Adwords fiókja, tehát pillanatnyilag nem hirdet a Google-ban, akkor nyitunk Önnek egy új hirdetői fiókot, és abban felépítjük az Ön Display kampányát, illetve vállaljuk annak folyamatos kezelését. 

Ha az Ön weboldalának rengeteg látogatója van, a Display kampány egyedül, önmagában is beindítható és működőképes (követjük vele az Interneten az Ön potenciális vevőit, és visszacsábítjuk őket Önhöz).

Amennyiben szeretné jelentősen megnövelni a látogatók számát, akkor a Display mellé javaslunk egy kulcsszavas Google-keresőkampányt is, ami a Google első oldalán jelenik meg. A Google keresőkampányról bővebben itt talál információt…

2) Ha Önnek van Google Adwords fiókja, akkor szívesen átvesszük annak kezelését, és a meglévő fiókján belül építjük fel – és megbízás esetén – kezeljük az Ön Display hirdetéseit. 

 

Referenciák

 

Költségek

A költségek két részből tevődnek össze: egyrészt minden látogató kattintásáért kér egy csekély összeget a Google (ehhez a Google fiókban előre feltöltött keretnek kell lenni). Másrészt nekünk meg kell tervezni és fel kell építeni, majd finomhangolni, utána pedig folyamatosan kezelni, optimalizálni a kampányt, hogy eredményes legyen, és ennek van egy szolid egyszeri, a második hónaptól pedig egy alacsonyra szabott havi munkadíja.

1) Google kattintási költség

Új Adwords fióknyitás esetén az induló összeg 15-20.000 Ft (közvetlenül a Google cégnek utalva). Később Ön dönti el, mikor mennyi pénzt tölt fel a hirdetői fiókba. A hirdetések megjelenése ingyenes, a Google csak akkor kér egy csekély kattintási díjat, amikor látogatót küld az Ön weboldalára. Nincs túlköltekezés, mert előre beállítjuk a napi költség felső határát. 

Meglévő Adwords fiók esetén nincs szükség kezdő összegre, a Display azt a keretösszeget fogyasztja, amit Ön amúgy is feltölt a fiókjába, legfeljebb a Display miatt az eddigi ráfordítást érdemes egy picit megemelni. 

2) Hirdetéskezelési díj

– új hirdetőknek Display-kampány tervezése, építése és első havi finomhangolása: nettó 16.000 Ft/kampány

– folyamatos kezelés, optimalizálás, karbantartás: nettó 6.000 Ft/kampány/hónap

 

15000Ft-ajandek

PROMÓCIÓS AJÁNDÉK ÚJ ADWORDS-HIRDETŐKNEK: Ha ránk bízza új hirdetői fiókjának létrehozását és a hirdetések kezelését, akkor 15.000 Ft összegű, lehirdethető promóciós ajándékkeretet igénylünk Önnek a Google-tól. Ezt a Google csak olyan új hirdetőnek adja, akinek a fiókját mi hoztuk létre, és a hirdető az első hirdetésmegjelenést követő 30 napban legalább 15.000 Ft-ot költ a hirdetéseire (ez mindössze napi 500 Ft).

Ha van már Google Adwords hirdetési fiókja, szívesen átvesszük annak kezelését és felfuttatását. Több látogatója lesz, alacsonyabb kattintási költséggel. Google hirdetéseinek kezelésének átvételéről itt talál bővebb információt.

 

Kérjen eredménybecslést

 

KÉRDÉS – AJÁNLATKÉRÉS – MEGRENDELÉS

Többet is bejelölhet...

 

Vissza a nyitólapra

 

Mi történik, ha kérdést küld?

 • A lehető legrövidebb időn belül válaszolunk arra az e-mail címre, amit itt megadott.
 • Ön a válasz ismeretében eldönti, kér-e testre szabott ajánlatot vagy küld-e megrendelést.

Mi történik, ha ajánlatkérést küld?

 • Megtekintjük az Ön weboldalát.
 • Ha kérdésünk lesz, egyeztetünk Önnel a részletekről.
 • Elkészítjük és megküldjük javaslatainkat és ajánlatunkat arra az e-mail címre, amit itt megadott.
 • Ön az ajánlat alapján eldönti, megrendeli-e a szolgáltatásunkat.

Mi történik, ha megrendelést küld?

 • Egyeztetjük Önnel a részleteket, pontosítjuk a teendőket, határidőket.
 • Küldünk egy díjbekérőt arra az e-mail címre, amit itt megadott.
 • A díjbekérő alapján Ön átutalja a megállapodás szerinti díjat.
 • A befizetésről elektronikusan és postai úton (is) ÁFÁ-s számlát küldünk.
 • Elvégezzük a megrendelt szolgáltatást.
 • Gondoskodunk az Ön ajándékának biztosításáról.

 

Online Marketing Megoldások

Lovászi József ügyvezető
lovaszi (kukac) invitel.hu

Partnerünk Budapesten:
Duli Ferencné online marketing tanácsadó
duli.judit (kukac) gmail.com