A Google első oldaláról LÁTOGATÓÖZÖNT terelünk az Ön honlapjára, webáruházába

Jó választás,
ha egyik napról a másikra többszörösére szeretné növelni weboldalán az érdeklődők számát.

Lézerpontossággal célozzuk meg Google AdWords (Ads) hirdetésekkel azokat, akik éppen az Ön termékét vagy szolgáltatását keresik azon a földrajzi területen, ahonnan Ön a vevőit várja.

Mi az a Google AdWords?

 

Ön kipróbálta már a Google AdWords hirdetést, de nem volt sikeres? Vagy eddig még nem próbálkozott, de nagyon szeretné, ha a weboldala sok kulcsszóra a Google első oldalán jelenne meg, és ez rengeteg érdeklődőt hozna nap mint nap?

Megoldási javaslatunk:

szívesen terelünk a Google kereső első oldaláról
LÁTOGATÓÖZÖNT
az Ön weboldalára vagy webáruházába
lézerpontossággal célzott Google AdWords (Ads) hirdetésekkel.

Akár néhány nap alatt elindítunk Önnek egy vevőszaporító Google AdWords (Ads) kampányt. A Google első oldaláról hirdetésekkel “levadásszuk” és az Ön weboldalára tereljük azokat, akik pont az Önéhez hasonló terméket vagy szolgáltatást keresnek az Interneten.  

Google AdWords hirdetések segítségével lézerpontossággal meg tudjuk célozni azokat, akik az Ön termékeivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatos kulcsszavakra keresnek – méghozzá pontosan azon a földrajzi területen (ország, megye, város, fővárosi kerület), ahonnan Ön vevőket akar szerezni. 

Google Adwords (Ads) hirdetés mindig célba érEnnél pontosabb célzás és gazdaságosabb reklám nem létezik!

  • Nincs felesleges pénzkidobás: országra, megyére, városra, kerületre tudjuk becélozni a hirdetések megjelenését. 
  • Google Adwords (Ads) hirdetés mindig célba érNincs felesleges pénzkidobás: a keresési találatnak látszó hirdetések csak azoknak jelennek meg a Google első oldalán, akik épp azt keresik, amit Ön kínál. 
  • Nincs felesleges pénzkidobás: a Google nem kér pénzt a megjelenésért, és csak akkor von le egy kisebb tételt (általában 10-50 Ft-ot) az előre feltöltött hirdetési keretből, amikor egy érdeklődő a hirdetésre kattint, és megtekinti az Ön weboldalát, ajánlatait. 
  • Nincs túlköltekezés: előre beállítjuk, hogy maximum mennyit vagyunk hajlandók fizetni egy érdeklődőért (egy kattintásért).
  • Nincs túlköltekezés: előre megszabjuk, hogy naponta mennyit engedünk elkölteni az Ön által feltöltött hirdetési keretgből.
  • Nincs felesleges pénzkidobás: folyamatos optimalizálással és finomhangolással elérjük, hogy az Ön weboldala olcsóbb egységáron több érdeklődőt kapjon.

Google Adwords (Ads) hirdetés mindig célba érHa Google AdWords (Ads) hirdetések kezelésével megbíz minket, Önnek nem lesz vele munkája, mi intézünk mindent.

Akár száznál több kulcsszóra azonnal a Google első oldalára juttatjuk az Ön weboldalát. 

Tud pontosabb, jobb, eredményesebb megoldást, mint a Google AdWords (Ads) hirdetés? 

Adwords hirdetés nélkül az Ön weboldala jó esetben is csak 1-2 kulcsszóra képes a Google első oldalára kerülni.

Mi először is kikutatjuk, milyen kulcskifejezésekkel keresnek a Google-ban az Ön potenciális vevői. A Google belső adattárából összegyűjtünk akár több száz értékes kulcsszót, és azoknak, akik ezekre keresnek, a Google első oldalán felajánljuk az Ön weboldalának a megtekintését.  

Google AdWords (Ads) hirdetésekkel nagyon gondosan megválogatott érdeklődőket terelünk az Ön honlapjára vagy webáruházába. Csak olyan embereket, akik az adott pillanatban épp az Ön termékével vagy szolgáltatásával összefüggő információt keresnek.

Nézze meg, milyen eredményeket hoztak ügyfeleink számára ilyen Google hirdetések:

 

Google AdWords referenciáink

 

Mit tehet, ha Ön is ilyen értékesítési eredményeket szeretne?

  • Ha van már Google Adwords (Ads) hirdetői fiókja, de egyedül küszködik vele, vagy elégedetlen az eddigi eredménnyel, akkor bízza ránk a kezelését! Átvesszük, és többet hozunk ki belőle! Bővebb információk…
  • Ha nincs még Google hirdetői fiókja és hajlandó hozzáértő szakemberekre bízni a hirdetéskezelést, akkor szívesen létrehozunk Önnek egy vadonatúj hirdetőfiókot, amiben felépítjük, elindítjuk, finomhangoljuk, folyamatosan kezeljük és optimalizáljuk az Ön vevőszerző Google-hirdetéseit.

Mennyibe kerülnek a Google AdWords (Ads) hirdetések?

A költségek két részből tevődnek össze.

1. Kattintási díj a Google-nak

Új Google AdWords (Ads) hirdetői fiók esetén elég, ha a Google cégnek 15-20.000 Ft-ot utal kezdő keretként. Később Ön dönti el, hogy mikor és mennyit utal a Google-nak a hirdetésekre. A keretösszeget előre kell utalni. A hirdetések megjelenése ingyenes. A Google akkor von le pénzt a keretből, amikor látogatót küld az Ön weboldalára (amikor a hirdetésére kattint egy érdeklődő). Egy-egy látogató kattintási díja legtöbb esetben 10-40 Ft között van. Túlköltekezés nincs, mert előre beállítjuk a napi költség felső határát, attól függően, hogy Ön havonta mennyit szán Google AdWords hirdetésekre. (A Google-nak átutalt keretösszegekből mi részesedést nem kapunk, azt a Google teljes egészében a sikeres hirdetésre fordítja.)

2. Hirdetéskezelési díj nekünk

Az Ön Google Adwords (Ads) hirdetéseit a mi szakértőink kezelik, hozzáértéssel, nagy gyakorlattal. Munkájuk ellenértékeként hirdetéskezelési díjat számlázunk Önnek. A hirdetéskezelés díja a következő: 

– első hónap: Google AdWords kampányépítés, beindítás, kezelés 24.000 Ft+áfa/kampány (egyszeri díj)

– második hónaptól: folyamatos hirdetéskezelés, finomhangolás, teljesítmény-optimalizálás 12.000 Ft + áfa/kampány/hónap

 

15000Ft-AjándékPROMÓCIÓS AJÁNDÉK ÚJ GOOGLE ADWORDS-HIRDETŐKNEK: Ha ránk bízza új Google hirdetési fiókjának létrehozását és hirdetéseinek kezelését, akkor 15.000 Ft összegű, lehirdethető promóciós ajándékkeretet igénylünk Önnek a Google-tól. Ezt a Google csak olyan új hirdetőnek adja, akinek a fiókját mi hoztuk létre, és a hirdető az első hirdetésmegjelenést követő 30 napban legalább 15.000 Ft-ot költ el hirdetéseire (ez mindössze napi 500 Ft).

 

Kérjen Google AdWords eredménybecslést

 

KÉRDÉS – AJÁNLATKÉRÉS – MEGRENDELÉS

Többet is bejelölhet...

 

Vissza a nyitólapra

 

 

Mi történik, ha kérdést küld?

  • A lehető legrövidebb időn belül válaszolunk arra az e-mail címre, amit itt megadott.
  • Ön a válasz ismeretében eldönti, kér-e testre szabott ajánlatot vagy küld-e megrendelést.

Mi történik, ha ajánlatkérést küld?

  • Megtekintjük az Ön weboldalát.
  • Ha kérdésünk lesz, egyeztetünk Önnel a részletekről.
  • Elkészítjük és megküldjük javaslatainkat és ajánlatunkat arra az e-mail címre, amit itt megadott.
  • Ön az ajánlat alapján eldönti, megrendeli-e a szolgáltatásunkat.

Mi történik, ha megrendelést küld?

  • Egyeztetjük Önnel a részleteket, pontosítjuk a teendőket, határidőket.
  • Küldünk egy díjbekérőt arra az e-mail címre, amit itt megadott.
  • A díjbekérő alapján Ön átutalja a megállapodás szerinti díjat.
  • A befizetésről elektronikusan és postai úton (is) ÁFÁ-s számlát küldünk.
  • Elvégezzük a megrendelt szolgáltatást.
  • Gondoskodunk az Ön ajándékának biztosításáról.

 

Online Marketing Megoldások – Google Adwords (Ads)

Lovászi József ügyvezető
lovaszi (kukac) invitel.hu

Partnerünk Budapesten:
Duli Ferencné online marketing tanácsadó
duli.judit (kukac) gmail.com